Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten op de webshop?

De verzendkosten voor een adres in Nederland zijn 5,95 euro per bestelling tot 50,- euro. Bij een bestelling boven een bedrag van 50,- euro betaalt u geen verzendkosten. De verzendkosten voor een adres in België en Duitsland zijn 9,95 euro per bestelling tot 100,- euro. Bij een bestelling boven een bedrag van 100,- euro betaalt u geen verzendkosten.

Wat is de levertijd?

De koffie wordt wekelijks vers gebrand. De levertijd bedraagt daarom 1 tot 6 werkdagen, afhankelijk van de voorraad en onze branddagen (ofwel: met een beetje geluk morgen al in huis, met een beetje pech volgende week)

Zijn de prijzen in de webshop hetzelfde voor horeca-afnemers?

Voor onze horeca-klanten zijn er speciale prijzen met mogelijkheid tot staffelkortingen. Stuur ons een bericht voor meer informatie!

Wat kost het om jullie in te huren als barista op locatie?

Dat is afhankelijk van een aantal factoren: de locatie, het aantal gasten en de tijden. Stuur ons een bericht met die 3 dingen en we kunnen vrijblijvend een offerte maken!

Hebben jullie ook gemalen koffie?

Jazeker, niet voor al onze koffies is het mogelijk om van tevoren te malen, maar de meeste koffies kunnen we voor filterkoffie malen!

Waar komt jullie koffie vandaan?

Onze koffies komen uit verschillende landen, zo hebben we blends en single origins uit Brazilië, Ethiopië, Colombia, Indonesië, Guatemala en Honduras, maar het assortiment wisselt regelmatig.
We vinden het vooral belangrijk om direct contact te hebben met de koffieboer, dat maakt de koffie traceerbaar, eerlijk en transparant.

Kan ik een bestelling ruilen?

Vanwege hygiëne (we werken immers met voedingswaren) kunnen bestellingen niet geretourneerd worden.
Tenzij wij je bestelling verkeerd hebben verwerkt, in dat geval zullen we zorgen dat je de juiste levering krijgt en kunnen we in sommige gevallen de verkeerde levering terugnemen.